Lamar

Lamar Consultancy brengt professionals, detacheringsbureaus en opdrachtgevers bij elkaar. Zonder grote verhalen en ingewikkelde trajecten. Mét een directe aanpak.

De Lamar-professional kenmerkt zich door hoge kwaliteit en flexibiliteit. Daar bovenop is het een teamspeler met persoonlijkheid. Iemand die plezier heeft in zijn vak.

Lamar Consultancy streeft naar een match binnen 48 uur. De geheimen van ons succes? Korte lijnen, betrokkenheid bij opdrachtgever én professional, een uitgebreide database en een flinke dosis ervaring en vakkennis.

“Professioneel, een tikje eigenwijs en een verrassend goede match met onze vacatures. Zo kan ik de kandidaten die Lamar Consultancy bij ons heeft voorgesteld typeren. Bij Lamar luisteren ze écht naar je specifieke wensen.”
[HR Consultant bij Getronics Consulting, opdrachtgever]

“Ondanks de meestal korte termijn lukt het Lamar Consultancy opvallend vaak de juiste match te maken. Ze kijken daarbij niet alleen of kandidaten de vereiste diploma’s hebben, maar zoeken ook meteen naar het juiste karakter!”
[Sr. Recruiter bij Michael Baileys Associates, partner]

“Lamar Consultancy is daadwerkelijk betrokken bij haar professionals. Dat zorgt voor vertrouwen, essentieel in deze tijden! Lamar geeft zakendoen een persoonlijk accent en is een verrijking van je netwerk.”
[Nathan Versnel, professional]